meriți să fii surprins
Ardei umpluti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Carne tocata Carne tocata
(vita-porc)
100 g g Ceapa Ceapa
170 g g Morcovi Morcov
90 g g Ardei capia Ardei capia
50 g g Orez Orez
81 ml ml Sos de rosii Sos de rosii
Sare Sare
Piper Piper
Oregano Oregano
1,5 kg kg Ardei gras Ardei gras
400 ml ml Apa Apa
Iaurt grecesc Iaurt grecesc
(pentru servire)

Ardei umpluti

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(138)

Mod de preparare

Pentru inceput, pregateste umplutura. Pune carnea tocata de vita cu porc intr-un bol, adauga ceapa tocata, morcovii rasi, ardeii capia tocati, orezul, sosul de rosii, sarea, piperul, oregano si amesteca foarte bine totul. 

Apoi, spala ardeii, taie cotorul ca un capac si scoate semintele. 

Umple ardeii cu carnea tocata pregatita si aseaza-i intr-un vas.

Adauga apa si sosul de rosii si baga-i la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 180°C, timp de 1 ora.

Serveste-i cu iaurt grecesc. Pofta buna!

1 oferte

Morcovi cu frunzeMorcovi cu frunze
Morcovi cu frunze
22.04 - 28.04
-33%
8,99
5,99Lei