Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Ceapa Ceapa | |
1 bucati bucata | Telina Telina | |
1 bucati bucata | Pulpa de miel Pulpa de miel | |
2 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
1 bucati bucata | Fenicul Fenicul | |
300 ml ml | Vin rosu Vin rosu | |
300 ml ml | Vin alb Vin alb | |
80 g g | Pasta de rosii Pasta de rosii | |
15 g g | Cimbru Cimbru | |
15 g g | Busuioc Busuioc | |
Cartofi albi noi Cartofi albi noi | ||
2 capatani capanata | Usturoi Usturoi | |
100 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFriptura de miel
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curata si taie toate legumele in bucati mari.
Intr-o tigaie intinsa sau pe un grill gateste pulpa de miel pe toate partile sa ii inchizi porii.
Scoate carnea pe o tava dupa care adauga legumele si caleste bine, pune pasta de tomate, dupa care vinul.
Toarna tot in tava cu miel, pune untul taiat cuburi si acopera cu un capac, folie de aluminiu sau hartie de copt si baga la cuptorul incins la 140C timp de 4h.
Imediat ce este gata pune pulpa de miel si legumele pe tava de servire, iar tot sosul obtinut il pui intr-o craticioara si lasi sa se reduca 20% din cantitatea sosului.
Serveste fierbinte. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.