meriți să fii surprins
Friptura de miel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

2 bucati bucata Ceapa Ceapa
1 bucati bucata Telina Telina
1 bucati bucata Pulpa de miel Pulpa de miel
2 bucati bucata Morcovi Morcov
1 bucati bucata Fenicul Fenicul
300 ml ml Vin rosu Vin rosu
300 ml ml Vin alb Vin alb
80 g g Pasta de rosii Pasta de rosii
15 g g Cimbru Cimbru
15 g g Busuioc Busuioc
Cartofi albi noi Cartofi albi noi
2 capatani capanata Usturoi Usturoi
100 g g Unt Unt

Friptura de miel

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

4:30 h
(31)

Mod de preparare

Curata si taie toate legumele in bucati mari.

Intr-o tigaie intinsa sau pe un grill gateste pulpa de miel pe toate partile sa ii inchizi porii.

Scoate carnea pe o tava dupa care adauga legumele si caleste bine, pune pasta de tomate, dupa care vinul.

Toarna tot in tava cu miel, pune untul taiat cuburi si acopera cu un capac, folie de aluminiu sau hartie de copt si baga la cuptorul incins la 140C timp de 4h.

Imediat ce este gata pune pulpa de miel si legumele pe tava de servire, iar tot sosul obtinut il pui intr-o craticioara si lasi sa se reduca 20% din cantitatea sosului.

Serveste fierbinte. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.