
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCoaste de porc cu sos iute si salata calda de cartofi copti
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Luam coastele de porc si le asezonam cu sare si piper. Apoi, amestecam sosul de chili cu ketchupul si usturoiul tocat marunt pentru a face o marinata rosie pentru coaste. Inmuiem coastele in acest sos. Apoi, le gatim pe un foc constant de jar, cu cat mai putina flacara, aproximativ 10 - 12 minute pe fiecare parte!
2. Taiem ceapa in sferturi si o asezam pe gratar. In aproximativ 20 de minute se va inmuia si va prinde mirosul special de carbuni, dar se va si indulci in acelasi timp.
3. Cat timp se fac coastele, punem la fiert cartofii taiati cubulete. Se vor fierbe bine in 20 de minute. Apoi, ii scurgem de apa si ii punem pe toti intr-o folie de aluminiu. Asezonam cu sare si facem un fel de de pachetel din folie de aluminiu cu cartofii inauntru, pe care il asezam pe jar. In 4 - 5 minute avem si cartofii usor copti in jar.
4. Facem o salata cu rucola sau alt mix impreuna cu sare, piper, ulei de masline si 1 lingurita de zeama de lamaie. Adaugam cartofii, pe care ii zdrobim usor inainte, si amestecam tot.
5. Servim coastele fierbinti langa aceasta salata deosebta. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.