meriți să fii surprins
Friptura de porc cu mozzarella si legume

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust )
Rozmarin Rozmarin
(dupa gust )
Salvie Salvie
(dupa gust )
1 catei catel Usturoi Usturoi
200 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
500 g g Cartofi albi noi Cartofi albi noi
200 g g Morcovi Morcov
400 g g Mazare fina Mazare fina
2 cesti ceasca Vin alb Vin alb
1 kg kg Muschiulet de porc Muschiulet de porc

Friptura de porc cu mozzarella si legume

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(9)

Mod de preparare

1. Se sareaza fileul, se ruleaza si se leaga. Se asaza intr-o tigaie cu ulei si condimente. Se rumeneste la foc mic, intorcand-o pe toate partile. Se adauga vinul si se pune capacul, continuandu-se fierberea pana cand vinul se evapora, inca 25 minute.

2. Intre timp, intr-un vas separat, se fierb in apa cu sare morcovii si cartofii si se taie bucati mici, lasandu-se al dente.

3. Dupa ce friptura este patrunsa, se scoate din tigaie si se elimina ata cu care a fost legata. Se taie in felii, insa nu complet, astfel incat sa nu se poate desprinde unele de altele. Intre feliile de carne se insereaza cate o felie de mozzarella de 1 cm lungime.

4. Se pastreaza jumatate din sos, iar in cealalta jumatate se prajeste mazarea. Dupa 10 minute, se adauga si restul legumelor si se sareaza.

5. Se asaza intr-o tava friptura si in jurul ei legumele, peste care se toarna restul de sos. Se coace totul la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 15 minute.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.