
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust ) | ||
Rozmarin
Rozmarin (dupa gust ) | ||
Salvie
Salvie (dupa gust ) | ||
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
200 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
500 g g | Cartofi albi noi Cartofi albi noi | |
200 g g | Morcovi Morcov | |
400 g g | Mazare fina Mazare fina | |
2 cani cana | Vin alb Vin alb | |
1 kg kg | Muschiulet de porc Muschiulet de porc |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFriptura de porc cu mozzarella si legume
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se sareaza fileul, se ruleaza si se leaga. Se asaza intr-o tigaie cu ulei si condimente. Se rumeneste la foc mic, intorcand-o pe toate partile. Se adauga vinul si se pune capacul, continuandu-se fierberea pana cand vinul se evapora, inca 25 minute.
2. Intre timp, intr-un vas separat, se fierb in apa cu sare morcovii si cartofii si se taie bucati mici, lasandu-se al dente.
3. Dupa ce friptura este patrunsa, se scoate din tigaie si se elimina ata cu care a fost legata. Se taie in felii, insa nu complet, astfel incat sa nu se poate desprinde unele de altele. Intre feliile de carne se insereaza cate o felie de mozzarella de 1 cm lungime.
4. Se pastreaza jumatate din sos, iar in cealalta jumatate se prajeste mazarea. Dupa 10 minute, se adauga si restul legumelor si se sareaza.
5. Se asaza intr-o tava friptura si in jurul ei legumele, peste care se toarna restul de sos. Se coace totul la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 15 minute.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.