meriți să fii surprins
Curcan umplut - British Style

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

400 g g Pesmet Pesmet
150 g g Branza rasa Branza rasa
150 g g Telina Telina
250 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
250 ml ml Supa de pui Supa de pui
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
15 g g Rozmarin Rozmarin
9 kg kg Curcan Curcan
200 g g Unt Unt
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )

Curcan umplut - British Style

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

3:00 h
(0)

Mod de preparare

Se calesc ceapa si telina in unt. Se pune piperul si salvia cand ceapa si telina sunt gatite. Se amesteca totul cu pesmetul.

Se pune supa de pui peste crutoane si se amesteca pana se obtine o pasta lipicioasa. Se umple curcanul.

Se maseaza curcanul cu ulei de masline. se presara cu piper si sare.Se lasa la cuptor la 160C timp de 2h si jumatate la foc mediu.

Se serveste cu piure de cartofi, mazare fiarta si sos de merisoare.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei