
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Pesmet Pesmet | ||
150 g g | Branza rasa Branza rasa | ||
150 g g | Telina Telina | ||
250 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
250 ml ml | Supa de pui Supa de pui | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
15 g g | Rozmarin Rozmarin | ||
9 kg kg | Curcan Curcan | ||
200 g g | Unt Unt | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCurcan umplut - British Style
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se calesc ceapa si telina in unt. Se pune piperul si salvia cand ceapa si telina sunt gatite. Se amesteca totul cu pesmetul.
Se pune supa de pui peste crutoane si se amesteca pana se obtine o pasta lipicioasa. Se umple curcanul.
Se maseaza curcanul cu ulei de masline. se presara cu piper si sare.Se lasa la cuptor la 160C timp de 2h si jumatate la foc mediu.
Se serveste cu piure de cartofi, mazare fiarta si sos de merisoare.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.