Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 kg kg | Cotlet de porc Cotlet de porc | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
1 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
150 ml ml | Vin alb Vin alb | |
200 g g | Carne tocata Carne tocata | |
200 g g | Caise
Caisa (uscate) | |
0,5 plicuri plic | Coriandru Coriandru | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulada de porc umpluta cu caise confiate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incepem reteta prin a amestecacarnea pentru umplutura cu condimente(sare, piper si corinadru) si ou.
Intindem cotletul de porc si il ungem cu pasta de carne, adaugam caisele confiate taiate pe jumatate si il rulam, apoi il leagam cu sfoara.
Punem rulada intr-o tava si adaugam morcovii si ceapa taiate felii. Introducem rulada la cuptor la o temperatura de 180 °C timp de 60 de minute, iar din cand in cand putem adauga putina apa.
Dupa ce rulada de porc se rumeneste adaugam vinul, acoperim vasul cu o folie de aluminiu si o lasam inca 20 minute la cuptor la o temperatura de 150 °C.
Rulada de porc cu caise confiate se serveste fierbinte, cu garnitura de cartofi sau legume.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.