meriți să fii surprins
Rulada de porc umpluta cu caise confiate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 kg kg Cotlet de porc Cotlet de porc
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 bucati bucata Morcovi Morcov
150 ml ml Vin alb Vin alb
200 g g Carne tocata Carne tocata
200 g g Caise Caisa
(uscate)
0,5 plicuri plic Coriandru Coriandru
1 bucati bucata Oua Ou
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Rulada de porc umpluta cu caise confiate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(2)

Mod de preparare

Incepem reteta prin a amestecacarnea pentru umplutura cu condimente(sare, piper si corinadru) si ou.

Intindem cotletul de porc si il ungem cu pasta de carne, adaugam caisele confiate taiate pe jumatate si il rulam, apoi il leagam cu sfoara.

Punem rulada intr-o tava si adaugam morcovii si ceapa taiate felii. Introducem rulada la cuptor la o temperatura de 180 °C timp de 60 de minute, iar din cand in cand putem adauga putina apa.

Dupa ce rulada de porc se rumeneste adaugam vinul, acoperim vasul cu o folie de aluminiu si o lasam inca 20 minute la cuptor la o temperatura de 150 °C.

Rulada de porc cu caise confiate se serveste fierbinte, cu garnitura de cartofi sau legume.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.