meriți să fii surprins
Salata de boeuf cu pulpa de porc

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

4 bucati bucata Castraveti murati Castravete murat
3 bucati bucata Cartofi albi Cartofi albi
2 bucati bucata Morcovi Morcov
100 g g Mazare Mazare
2 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
1 bucati bucata Telina Telina
800 g g Pulpa de porc Pulpa de porc
2 bucati bucata Sfecla rosie Sfecla rosie
2 bucati bucata Oua Ou
350 g g Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
1 bucati bucata Lamai Lamaie
2 lingurite lingurita Mustar Mustar

Salata de boeuf cu pulpa de porc

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:15 h
(2)

Mod de preparare

Pulpa de porc, taiata in bucati ca de friptura, se opareste in apa sarata. Dupa 2 minute se scoate din apa fierbinte si se spala cu apa rece. Se pune din nou la fiert, in apa rece cu cimbru, foi de dafin si piper boabe. Se lasa la fiert cca. 2 h, la foc mic.

Toate legumele se taie cuburi la aceeasi dimensiune si se pun la fiert, separat, fiecare leguma in apa ei sarata. Se racesc si se lasa la frigider. Se face o maioneza din doua oua si se lasa la rece.

Carnea de porc se taie cuburi, la aceeasi dimensiune cu legumele, si se amesteca intr-un bol cu maioneza si cu toate legumele taiate, mai putin sfecla. Sfecla se adauga la final, deasupra ca sa nu coloram totul.

Foarte important: Ingredientele trebuie fierte in apa sarata si combinate reci.

Pont: Legumele nu mai au gust daca sunt fierte in apa fara sare, iar daca le amestecam maioneza se va strica si se va inmuia. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.