meriți să fii surprins
Friptura de porc

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 bucati bucata Piept de porc Piept de porc
2 bucati bucata Ceapa Ceapa
2 bucati bucata Morcovi Morcov
150 g g Miere Miere
120 ml ml Vin alb Vin alb
6 catei catel Usturoi Usturoi
80 ml ml Sos de soia Sos de soia
1 bucati bucata Ghimbir Ghimbir
80 g g Unt Unt
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
250 g g Orez bob lung Orez bob lung
50 g g Migdale Migdale

Friptura de porc

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:30 h
(24)

Mod de preparare

Carnea de porc se rumeneste in tigaie pe o parte si pe cealalta pana se inchid porii.

Se unge carnea cu miere si sos de soia, apoi se pune in tava cu ceapa, morcovii, usturoiul si ghimbirul. Se adauga vinul in tava si se coace la cuptor timp de 2h la 140°C.

Sosul obtinut din tava in care s-a gatit friptura de porc se pune la redus pe aragaz si se lasa sa fiarba.

Se leaga cu un cub de unt.

Orezul se fierbe in apa cu sare, apoi se trage la tigaie cu migdale, unt si patrunjel.

Pofta buna!

3 oferte

PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
18.04 - 21.04
Stoc limitat!*
1,49Lei
UntUnt
Unt
22.04 - 28.04
-22%
7,49
5,79Lei
Morcovi cu frunzeMorcovi cu frunze
Morcovi cu frunze
22.04 - 28.04
-33%
8,99
5,99Lei