
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Linte Linte | |
Ulei Ulei | ||
1 bucati bucata | Ceapa Ceapa | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
150 g g | Ciuperci Ciuperci | |
1 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
2 lingurite lingurita | Cimbru
Cimbru (uscat) | |
1 legaturi legatura | Marar Marar | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
50 g g | Spanac Spanac |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDrob vegetarian cu linte si ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spala lintea si fierbe-o timp de 15 minute, apoi las-o la scurs.
Pune ulei intr-o tigaie. Adauga ceapa si usturoiul, tocate marunt. Caleste-le si apoi pune ciupercile tocate si morcovul taiat rondele. Soteaza-le timp de 10 minute.
Intr-un bol, adauga lintea fiarta si scursa bine, amestecul sotat de ciuperci, morcov, ceapa si usturoi, cimbru uscat, mararul si patrunjelul, tocate marunt, ouale si spanacul crud, tocat si el. Amesteca bine totul.
Pregateste o forma de chec tapetata cu hartie de copt. Pune compozitia in forma de chec si baga la cuptor, in cuptorul preincalzit la 180°C, timp de 40 minute.
Lasa-l sa se raceasca complet in forma inainte de a-l scoate, altfel risti sa se rupa.
Pofta buna!