
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 ml ml | Lapte proaspat 3.5% Lapte proaspat 3.5% | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
Sare Sare | ||
2 lingurite lingurita | Cimbru Cimbru | |
1 lingurite lingurita | Praf de copt Praf de copt | |
250 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
350 g g | Branza feta Branza feta | |
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
50 g g | Unt Unt | |
Cimbru
Cimbru (dupa gust) | ||
Piper
Piper (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPlacinta greceasca cu feta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un bol, adaugati laptele, ouale, sarea, cimbrul uscat, praful de copt si mixati bine. Apoi, adaugati si faina si mixati din nou. Adaugati 260g din branza feta si amestecati bine totul cu o spatula.
Intr-o tigaie unsa cu ulei, adaugati compozitia pregatita mai devreme. Presarati si restul de 90g de branza feta, untul taiat cubulete. Turnati si putin ulei si apoi presarati cimbrul.
Dati la cuptor,la 180°C, timp de 30 minute sau pana capata o culoare aurie.
Serviti cu o salata de castraveti, alaturi de o lingura de iaurt si cateva fire de marar.
Pofta buna!