meriți să fii surprins
Aperitiv cu spanac si ricotta

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Ulei Ulei
200 g g Spanac Spanac
Sare Sare
Piper Piper
250 g g Branza Ricotta Branza Ricotta
Foitaj Foitaj
125 g g Cascaval Cascaval

decor

Oua Ou
Susan Susan

Aperitiv cu spanac si ricotta

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(110)

Mod de preparare

Pune ulei intr-o tigaie. Adauga spanacul proaspat, spalat si uscat. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca si caleste-l pana se inmoaie.

Pune-l intr-un bol si amesteca-l cu ricotta. Asezoneaza amestecul cu sare si piper.

Taie cascavalul in cubulete.

Intinde amestecul de spanac si ricotta pe foaia de aluat foitaj, presara cubulete de cascaval si indoaie foaia pe jumatate. Preseaza bine si taie din nou pe jumatate, pe lungime. Apoi formeaza patratele pe care le pui intr-o tava patetata cu hartie de copt.

Unge cu un ou batut si presarati seminte de susan. Da la cuptor la 200 °C, timp de 25-30 minute.

Pofta buna!