meriți să fii surprins
Placinta de pui, bacon si ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Bacon cubulete Bacon cubulete
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
200 g g Ciuperci Ciuperci
200 g g Piept de pui Piept de pui
(fiert)
200 ml ml Supa de pui Supa de pui
75 ml ml Vin alb Vin alb
75 g g Smantana Smantana
Cimbru Cimbru
Sare Sare
550 g g Aluat Aluat
(de patiserie)
1 bucati bucata Oua Ou
(decor)

Placinta de pui, bacon si ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(23)

Mod de preparare

Intr-o tigaie, adaugati baconul, lasati putin si apoi adaugati ceapa si gatiti cateva minute, pana incepe sa se inmoaie ceapa. Apoi, adaugati ciupercile si gatiti-le timp de 5 - 10 minute. Adaugati pieptul de pui fiert si taiat cubulete, supa de pui, vinul alb si smantana. Asezonati cu cateva frunze de cimbru si sare. Fierbeti timp de cateva minute. Luati de pe foc si pregatiti tava pentru placinta.

Ungeti tava cu unt, scoateti aluatul de patiserie, intindeti-l in tava, taiati marginile si adaugati compozitia de pui, bacon si ciuperci pregatita mai devreme.

Ungeti marginile cu un ou batut si adaugati un alt cerc de aluat. Pentru a nu se umfla si sparge aluatul, puteti face in mijloc o floricica (cu ajutorul unor forme). Formati margini din surplusul de aluat, rulatile si ungeti placinta cu oul batut.

Dati la cuptor, la 200° C, timp de 25 -30 minute sau pana cand placinta devine aurie.

1 oferte

Mușchiuleț din piept de puiMușchiuleț din piept de pui
Mușchiuleț din piept de pui
25.10 - 31.10
Stoc limitat*!
2,19Lei