
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPlacinta de pui, bacon si ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie, adaugati baconul, lasati putin si apoi adaugati ceapa si gatiti cateva minute, pana incepe sa se inmoaie ceapa. Apoi, adaugati ciupercile si gatiti-le timp de 5 - 10 minute. Adaugati pieptul de pui fiert si taiat cubulete, supa de pui, vinul alb si smantana. Asezonati cu cateva frunze de cimbru si sare. Fierbeti timp de cateva minute. Luati de pe foc si pregatiti tava pentru placinta.
Ungeti tava cu unt, scoateti aluatul de patiserie, intindeti-l in tava, taiati marginile si adaugati compozitia de pui, bacon si ciuperci pregatita mai devreme.
Ungeti marginile cu un ou batut si adaugati un alt cerc de aluat. Pentru a nu se umfla si sparge aluatul, puteti face in mijloc o floricica (cu ajutorul unor forme). Formati margini din surplusul de aluat, rulatile si ungeti placinta cu oul batut.
Dati la cuptor, la 200° C, timp de 25 -30 minute sau pana cand placinta devine aurie.
Pofta buna!