meriți să fii surprins
Chiftelute cu morcovi si dovlecei

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

250 g g Morcovi Morcov
350 g g Dovlecei Dovlecel
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
2 fire fir Ceapa verde Ceapa verde
3 g g Usturoi granulat Usturoi granulat
100 g g Pesmet Pesmet
Sare Sare
Piper Piper
Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit
150 g g Iaurt de cocos Iaurt de cocos
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

pane

50 g g Pesmet Pesmet
50 g g Faina Faina
Sare Sare
Piper Piper

Chiftelute cu morcovi si dovlecei

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(322)

Mod de preparare

Pasul 1

Spala legumele si rade-le pe razatoare (morcovul si dovlecelul), respectiv toaca marunt, ceapa verde si patrunjelul. Cantareste restul ingedientelor si pune-le in boluri.

Adauga intr-un bol mare, morcovul razuit, dovlecelul ras si stors, patrunjelul si ceapa, tocate marunt, praful de usturoi si pesmetul. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine toate ingredientele.

Formeaza chiftelutele din compozitia de legume. Apoi trece-le prin amestecul de pesmet cu faina, sare si piper.

Pregateste o tigaie in catre adaugi ulei. Pune chiftelutele de legume si prajeste-le pe ambele parti.

Pasul 2

Pentru servire, prepara un sos de iaurt de cocos. Pune iaurtul de cocos intr-un bol, adauga patrunjelul tocat, sare si piper. Amesteca bine totul si sosul este gata.

Pofta buna!

2 oferte

Morcovi cu frunzeMorcovi cu frunze
Morcovi cu frunze
22.04 - 28.04
-33%
8,99
5,99Lei
PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
25.04 - 28.04
Stoc limitat!*
1,49Lei
Chiftelute cu morcovi si dovlecei
40 min

Chiftelute cu morcovi si dovlecei

Ingrediente

Morcov
250 g
Dovlecel
350 g
Patrunjel
1 legatura
Ceapa verde
2 fir
Usturoi granulat
3 g
Pesmet
100 g
Sare
Piper
Ulei pentru prajit
Pesmet
50 g
Faina
50 g
Iaurt de cocos
150 g
Patrunjel
1 legatura
Chiftelute cu morcovi si dovlecei
35 min

Pasul 1

Chiftelute cu morcovi si dovlecei

Spala legumele si rade-le pe razatoare (morcovul si dovlecelul), respectiv toaca marunt, ceapa verde si patrunjelul. Cantareste restul ingedientelor si pune-le in boluri.

Adauga intr-un bol mare, morcovul razuit, dovlecelul ras si stors, patrunjelul si ceapa, tocate marunt, praful de usturoi si pesmetul. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine toate ingredientele.

Formeaza chiftelutele din compozitia de legume. Apoi trece-le prin amestecul de pesmet cu faina, sare si piper.

Pregateste o tigaie in catre adaugi ulei. Pune chiftelutele de legume si prajeste-le pe ambele parti.

Morcov: 250 g
Dovlecel: 350 g
Patrunjel: 1 legatura
Ceapa verde: 2 fir
Usturoi granulat: 3 g
Pesmet: 100 g
Sare
Piper
Ulei pentru prajit
Pesmet: 50 g
Faina: 50 g
Chiftelute cu morcovi si dovlecei
5 min

Pasul 2

Sos pentru chiftelute

Pentru servire, prepara un sos de iaurt de cocos. Pune iaurtul de cocos intr-un bol, adauga patrunjelul tocat, sare si piper. Amesteca bine totul si sosul este gata.

Pofta buna!

Iaurt de cocos: 150 g
Patrunjel: 1 legatura
Sare
Piper
Chiftelute cu morcovi si dovlecei

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2