
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Morcovi Morcov | |
350 g g | Dovlecei Dovlecel | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
2 fire fir | Ceapa verde Ceapa verde | |
3 g g | Usturoi granulat Usturoi granulat | |
100 g g | Pesmet Pesmet | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit | ||
150 g g | Iaurt de cocos Iaurt de cocos | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
pane
50 g g | Pesmet Pesmet | |
50 g g | Faina Faina | |
Sare Sare | ||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChiftelute cu morcovi si dovlecei
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Spala legumele si rade-le pe razatoare (morcovul si dovlecelul), respectiv toaca marunt, ceapa verde si patrunjelul. Cantareste restul ingedientelor si pune-le in boluri.
Adauga intr-un bol mare, morcovul razuit, dovlecelul ras si stors, patrunjelul si ceapa, tocate marunt, praful de usturoi si pesmetul. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine toate ingredientele.
Formeaza chiftelutele din compozitia de legume. Apoi trece-le prin amestecul de pesmet cu faina, sare si piper.
Pregateste o tigaie in catre adaugi ulei. Pune chiftelutele de legume si prajeste-le pe ambele parti.
Pasul 2
Pentru servire, prepara un sos de iaurt de cocos. Pune iaurtul de cocos intr-un bol, adauga patrunjelul tocat, sare si piper. Amesteca bine totul si sosul este gata.
Pofta buna!