meriți să fii surprins
Colac cu carne si verdeturi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
3 catei catel Usturoi Usturoi
500 g g Carne de vita Carne de vita
100 g g Spanac Spanac
10 g g Rozmarin Rozmarin
1 lingurite lingurita Chimen Chimen
1 lingurite lingurita Oregano Oregano
2 linguri lingura Piure de rosii Piure de rosii
Sare Sare
1 pachete pachet Foi de placinta Foaie de placinta
100 g g Unt Unt
(topit)
Seminte de susan Seminte de susan
100 g g Iaurt grecesc Iaurt grecesc
10 g g Menta Menta

Colac cu carne si verdeturi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(7)

Mod de preparare

Intr-o tigaie, puneti uleiul, adaugati ceapa, usturoiul, carnea de vita si amestecati. Lasati-o pana se rumeneste si apoi adaugati spanacul. Mai lasati putin pe foc pana se inmoaie spanacul si apoi puneti rozmarinul, chimenul, oregano si piureul de rosii. Asezonati cu sare si mai lasati 20 de minute sau pana se rumeneste. Luati de pe foc si puneti amestecul deoparte.

Pe blatul de lucru, puneti foile pentru placinta. Luati 2 foi, le ungeti cu unt topit, puneti alte 2 foi peste, le ungeti si pe acestea si procedati la fel pana terminati pachetul. Pe foile intinse, adaugati amestecul de carne si rulati. Pe masura ce rulati, ungeti foile din nou cu unt topit.

Puneti foile in tava unsa cu ulei, formand un cerc. Il ungeti si pe acesta cu unt topit, presarati seminte de susan si dati la cuptorul preincalzit la 180 °C, timp de 30 - 35 minute.

Amestecati iaurtul cu frunzele de menta tocate si serviti. Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei