
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
500 g g | Carne de vita Carne de vita | |
100 g g | Spanac Spanac | |
10 g g | Rozmarin Rozmarin | |
1 lingurite lingurita | Chimen Chimen | |
1 lingurite lingurita | Oregano Oregano | |
2 linguri lingura | Piure de rosii Piure de rosii | |
Sare Sare | ||
1 pachete pachet | Foi de placinta Foaie de placinta | |
100 g g | Unt
Unt (topit) | |
Seminte de susan Seminte de susan | ||
100 g g | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | |
10 g g | Menta Menta |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listColac cu carne si verdeturi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie, puneti uleiul, adaugati ceapa, usturoiul, carnea de vita si amestecati. Lasati-o pana se rumeneste si apoi adaugati spanacul. Mai lasati putin pe foc pana se inmoaie spanacul si apoi puneti rozmarinul, chimenul, oregano si piureul de rosii. Asezonati cu sare si mai lasati 20 de minute sau pana se rumeneste. Luati de pe foc si puneti amestecul deoparte.
Pe blatul de lucru, puneti foile pentru placinta. Luati 2 foi, le ungeti cu unt topit, puneti alte 2 foi peste, le ungeti si pe acestea si procedati la fel pana terminati pachetul. Pe foile intinse, adaugati amestecul de carne si rulati. Pe masura ce rulati, ungeti foile din nou cu unt topit.
Puneti foile in tava unsa cu ulei, formand un cerc. Il ungeti si pe acesta cu unt topit, presarati seminte de susan si dati la cuptorul preincalzit la 180 °C, timp de 30 - 35 minute.
Amestecati iaurtul cu frunzele de menta tocate si serviti. Pofta buna!