
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Foi de placinta Foaie de placinta | ||
250 g g | Branza de capra Branza de capra | ||
250 g g | Branza de vaca Branza de vaca | ||
400 g g | Smantana Smantana | ||
6 bucati bucata | Oua Ou | ||
Unt
Unt (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPlacinta dobrogeana
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un castron amestecati telemeaua rasa, branza de vaci, 250 g smantana si 3 oua.
Pregatiti tava si o ungeti cu unt topit.
Luati 2 foi, le ungeti cu unt topit, adaugati alte doua foi pe care le ungeti si pe ele cu unt topit. Adaugati 3, 4 linguri de amestec de branza si intideti cu o lingura pana la jumatate. Rulati si puneti in tava unsa cu unt topit. Pe masura ce rulati, ungeti cu unt topit.
Procedati la fel si cu celelalte foi pana le terminati atat pe ele cat si compozitia de branza.
Dupa ati umplut tava de rulouri, pregatiti o compozitie preparata din restul de smantana si 3 oua batute bine. Turnati aceasta compozitie peste rulouri si bagati la cuptor, la 180°C pentru 45 minute.
Serviti cu un iaurt, smantana sau cu o salata de rosii cu ceapa, asezonata cu piper.
Pofta buna!