meriți să fii surprins
Quiche vegan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

300 g g Faina Faina
1 lingurite lingurita Sare Sare
120 ml ml Ulei de cocos Ulei de cocos
120 ml ml Apa Apa
(foarte rece)
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
30 ml ml Ulei Ulei
125 g g Spanac Spanac
50 g g Faina Faina
1 lingurite lingurita Usturoi granulat Usturoi granulat
1 lingurite lingurita Cimbru Cimbru
80 g g Faina de cocos Faina de cocos
700 ml ml Apa Apa
180 g g Branza tofu Branza tofu
50 g g Rosii uscate Rosii uscate
Sare Sare
Piper Piper
Oregano Oregano
200 g g Branza vegana Branza vegana
(rasa)

Quiche vegan

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:10 h
(24)

Mod de preparare

Pasul 1

Intr-un bol adauga faina, o lingurita de sare, uleiul de cocos si amesteca foarte bine. Adauga si apa  rece si framanta din nou.

Pregateste o folie alimentara. Pune aluatul pe ea si lasa-l la rece timp de 10 minute.

Cat sta aluatul la rece, pregateste umplutura.

Pasul 2

Intr-o tigaie, la foc mediu, adauga ceapa verde tocata si uleiul. Gateste timp de 2 minute si apoi adauga spanacul.  Mai lasa pe foc 3 minute si apoi transfera acest amestec intr-un bol.

Pregateste o tava de tarta tapetata cu hartie de copt.

Scoate aluatul de la rece si intinde-l intre 2 foi de copt. Pune-l in tava pregatita mai devreme, indeparteaza marginile cu ajutorul sucitorului si da coaja de quiche la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 170 °C, timp de 15 minute.

Intr-un bol, adauga faina, usturoiul granulat, cimbrul uscat, faina de cocos si amesteca bine totul. Adauga si apa si omogenizeaza bine cu un tel.

In coaja de quiche adauga branza tofu taiata cubulete, amestecul de fainuri pregatit mai devreme (pe care il intinzi bine cu o spatula), rosiile uscate taiate si ele si amestecul de ceapa si spanac. Asezoneaza cu sare, piper, oregano si la sfarsit adauga branza vegana, rasa.

Da la cuptor, la 170°C, cu ventilatie, timp de 40 de minute.

Pofta buna!

1 oferte

Tofu natur / afumatTofu natur / afumat
Tofu natur / afumat
01.12 - 04.12
-20%
3,49
2,79Lei
Quiche vegan
1:10 h

Quiche vegan

Ingrediente

Faina
300 g
Sare
1 lingurita
Ulei de cocos
120 ml
Apa (foarte rece)
120 ml
Ceapa verde
1 legatura
Ulei
30 ml
Spanac
125 g
Faina
50 g
Usturoi granulat
1 lingurita
Cimbru
1 lingurita
Faina de cocos
80 g
Apa
700 ml
Branza tofu
180 g
Rosii uscate
50 g
Sare
Piper
Oregano
Branza vegana (rasa)
200 g
Quiche vegan
5 min

Pasul 1

Aluat quiche vegan

Intr-un bol adauga faina, o lingurita de sare, uleiul de cocos si amesteca foarte bine. Adauga si apa  rece si framanta din nou.

Pregateste o folie alimentara. Pune aluatul pe ea si lasa-l la rece timp de 10 minute.

Cat sta aluatul la rece, pregateste umplutura.

Faina: 300 g
Sare: 1 lingurita
Ulei de cocos: 120 ml
Apa (foarte rece): 120 ml
Quiche vegan
1:05 h

Pasul 2

Umplutura quiche vegan

Intr-o tigaie, la foc mediu, adauga ceapa verde tocata si uleiul. Gateste timp de 2 minute si apoi adauga spanacul.  Mai lasa pe foc 3 minute si apoi transfera acest amestec intr-un bol.

Pregateste o tava de tarta tapetata cu hartie de copt.

Scoate aluatul de la rece si intinde-l intre 2 foi de copt. Pune-l in tava pregatita mai devreme, indeparteaza marginile cu ajutorul sucitorului si da coaja de quiche la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 170 °C, timp de 15 minute.

Intr-un bol, adauga faina, usturoiul granulat, cimbrul uscat, faina de cocos si amesteca bine totul. Adauga si apa si omogenizeaza bine cu un tel.

In coaja de quiche adauga branza tofu taiata cubulete, amestecul de fainuri pregatit mai devreme (pe care il intinzi bine cu o spatula), rosiile uscate taiate si ele si amestecul de ceapa si spanac. Asezoneaza cu sare, piper, oregano si la sfarsit adauga branza vegana, rasa.

Da la cuptor, la 170°C, cu ventilatie, timp de 40 de minute.

Pofta buna!

Ceapa verde: 1 legatura
Ulei: 30 ml
Spanac: 125 g
Faina: 50 g
Usturoi granulat: 1 lingurita
Cimbru: 1 lingurita
Faina de cocos: 80 g
Apa: 700 ml
Branza tofu: 180 g
Rosii uscate: 50 g
Sare
Piper
Oregano
Branza vegana (rasa): 200 g
Quiche vegan

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2