
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listQuiche vegan
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Intr-un bol adauga faina, o lingurita de sare, uleiul de cocos si amesteca foarte bine. Adauga si apa rece si framanta din nou.
Pregateste o folie alimentara. Pune aluatul pe ea si lasa-l la rece timp de 10 minute.
Cat sta aluatul la rece, pregateste umplutura.
Pasul 2
Intr-o tigaie, la foc mediu, adauga ceapa verde tocata si uleiul. Gateste timp de 2 minute si apoi adauga spanacul. Mai lasa pe foc 3 minute si apoi transfera acest amestec intr-un bol.
Pregateste o tava de tarta tapetata cu hartie de copt.
Scoate aluatul de la rece si intinde-l intre 2 foi de copt. Pune-l in tava pregatita mai devreme, indeparteaza marginile cu ajutorul sucitorului si da coaja de quiche la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 170 °C, timp de 15 minute.
Intr-un bol, adauga faina, usturoiul granulat, cimbrul uscat, faina de cocos si amesteca bine totul. Adauga si apa si omogenizeaza bine cu un tel.
In coaja de quiche adauga branza tofu taiata cubulete, amestecul de fainuri pregatit mai devreme (pe care il intinzi bine cu o spatula), rosiile uscate taiate si ele si amestecul de ceapa si spanac. Asezoneaza cu sare, piper, oregano si la sfarsit adauga branza vegana, rasa.
Da la cuptor, la 170°C, cu ventilatie, timp de 40 de minute.
Pofta buna!