
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Faina Faina | |
1 lingurite lingurita | Sare Sare | |
120 ml ml | Ulei de cocos Ulei de cocos | |
120 ml ml | Apa
Apa (foarte rece) | |
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | |
30 ml ml | Ulei Ulei | |
125 g g | Spanac Spanac | |
50 g g | Faina Faina | |
1 lingurite lingurita | Usturoi granulat Usturoi granulat | |
1 lingurite lingurita | Cimbru Cimbru | |
80 g g | Faina de cocos Faina de cocos | |
700 ml ml | Apa Apa | |
180 g g | Branza tofu Branza tofu | |
50 g g | Rosii uscate Rosii uscate | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
Oregano Oregano | ||
200 g g | Branza vegana
Branza vegana (rasa) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuiche vegan
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Intr-un bol adauga faina, o lingurita de sare, uleiul de cocos si amesteca foarte bine. Adauga si apa rece si framanta din nou.
Pregateste o folie alimentara. Pune aluatul pe ea si lasa-l la rece timp de 10 minute.
Cat sta aluatul la rece, pregateste umplutura.
Pasul 2
Intr-o tigaie, la foc mediu, adauga ceapa verde tocata si uleiul. Gateste timp de 2 minute si apoi adauga spanacul. Mai lasa pe foc 3 minute si apoi transfera acest amestec intr-un bol.
Pregateste o tava de tarta tapetata cu hartie de copt.
Scoate aluatul de la rece si intinde-l intre 2 foi de copt. Pune-l in tava pregatita mai devreme, indeparteaza marginile cu ajutorul sucitorului si da coaja de quiche la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 170 °C, timp de 15 minute.
Intr-un bol, adauga faina, usturoiul granulat, cimbrul uscat, faina de cocos si amesteca bine totul. Adauga si apa si omogenizeaza bine cu un tel.
In coaja de quiche adauga branza tofu taiata cubulete, amestecul de fainuri pregatit mai devreme (pe care il intinzi bine cu o spatula), rosiile uscate taiate si ele si amestecul de ceapa si spanac. Asezoneaza cu sare, piper, oregano si la sfarsit adauga branza vegana, rasa.
Da la cuptor, la 170°C, cu ventilatie, timp de 40 de minute.
Pofta buna!