
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
240 g g | Naut Naut | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
3 fire fir | Patrunjel Patrunjel | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
Cimbru
Cimbru (dupa gust) | |||
2 linguri lingura | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
1 lingurite lingurita | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce) | ||
1 lingurite lingurita | Chimen Chimen | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
3 linguri lingura | Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChiftele de naut
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Scurgeti nautul, spalati-l si puneti-l intr-un robot. Adaugati ceapa, patrunjelul, usturoiul, cimbru, faina, boiaua dulce si chimenul. Asezonati cu sare si piper. Mixati bine totul.
Luati din amestecul obtinut cu ajutorul unei lingurite si formati chiftelele.
Intr-o tigaie, puneti 2, 3 linguri de ulei si prajiti chiftelele pana se rumenesc. Serviti cu salata, cu rosii. Pofta buna!
Sfat: In loc de faina, puteti folosi si pesment.