meriți să fii surprins
Chiftele de naut

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

240 g g Naut Naut
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
3 fire fir Patrunjel Patrunjel
2 catei catel Usturoi Usturoi
Cimbru Cimbru
(dupa gust)
2 linguri lingura Faina alba de grau Faina alba de grau
1 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce)
1 lingurite lingurita Chimen Chimen
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
3 linguri lingura Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit

Chiftele de naut

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(13)

Mod de preparare

Scurgeti nautul, spalati-l si puneti-l intr-un robot. Adaugati ceapa, patrunjelul, usturoiul, cimbru, faina, boiaua dulce si chimenul. Asezonati cu sare si piper. Mixati bine totul.

Luati din amestecul obtinut cu ajutorul unei lingurite si formati chiftelele.

Intr-o tigaie, puneti 2, 3 linguri de ulei si prajiti chiftelele pana se rumenesc. Serviti cu salata, cu rosii. Pofta buna!

Sfat: In loc de faina, puteti folosi si pesment.