
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Faina Faina | |
Sare Sare | ||
90 g g | Grasime de cocos
Grasime de cocos (unt) | |
100 ml ml | Apa
Apa (rece) | |
Ulei Ulei | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
250 g g | Ciuperci Ciuperci | |
250 g g | Spanac Spanac | |
Piper Piper | ||
250 g g | Linte
Linte (verde) | |
600 ml ml | Supa de legume Supa de legume | |
100 g g | Iaurt din soia Iaurt din soia | |
1 lingurite lingurita | Tahini Tahini | |
0,5 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
2 catei catel | Usturoi
Usturoi (tocati marunt) | |
20 ml ml | Ulei Ulei |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMini tarte cu ciuperci, spanac si piure de linte
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Pune faina intr-un bol, sare, untul de cocos si incorporeaza-l pe acesta in faina pana cand obtii un aluat nisipos.
Apoi adauga apa rece si amesteca pana obtii un aluat compact pe care il formezi ca o bila, il invelesti in folie alimentara si il dai la frigider pentru minim 30 de minute.
Pasul 2
Pune intr-o tigaie ulei, usturoiul tocat marunt si lasa-l 1 minut.
Adauga ciupercile taiate cubulete si lasa-le pe foc 5 minute.
Apoi adauga spanacul in transe si mai lasa pe foc 1, 2 minute sau pana se inmoaie spanacul.
Asezoneaza cu sare si piper.
Pune amestecul de ciuperci cu spanac intr-un bol si ocupa-te de piureul de linte.
Pasul 3
Pune lintea verde la fiert in supa de legume timp de 30 minute sau pana cand se patrunde foarte bine lintea si supa scade.
Ia de pe foc, lasa 5 minute la racit si apoi blenduieste si gata piureul.
Pasul 4
Pune iaurtul intr-un bol, asezoneaza cu sare si piper, adauga tahini, zeama de lamaie, usturoiul si uleiul si omogenizeaza bine totul.
Serveste tartele cu sosul de iaurt cu tahini.