Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
Ulei de masline Ulei de masline | ||
Piper Piper | ||
4 catei catel | Usturoi
Usturoi (tocat marunt) | |
Sare Sare | ||
75 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
75 g g | Branza Cheddar Branza Cheddar | |
75 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
100 g g | Branza Emmentaler Branza Emmentaler | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDovlecei quattro formaggi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spala bine si taie dovleceii rondele (cu tot cu coaja) de aproximativ 1 cm grosime. Asaza-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Da-i cu ulei, asezoneaza-i cu piper si baga-i la cuptor pentru 5 minute, in cuptorul preincalzit la 200 °C. Dupa cele 5 minute, ii scoti, presari usturoiul tocat marut, ii mai dai cu ulei, asezonezi cu sare si ii mai bagi 5 minute la cuptor.
Intre timp rade emmentalerul si cheddar-ul.
Intr-un bol, pune parmezanul ras, cheddar-ul ras si el, mozzarella rasa, emmentaler-ul si patrunjelul tocat. Amesteca bine.
Scoti dovleceii de la cuptor si pui pe fiecare dovlecel o lingurita generoasa din amestecul de branzeturi. Dai din nou la cuptor, la 180 °C timp de 10-15 minute sau pana cand branzeturile sunt rumenite usor.
Cand ii scoti din cuptor, mai adaugi putin parmezan daca vrei si ii servesti cu pofta.
Pofta buna!