meriți să fii surprins
Dovlecei quattro formaggi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

3 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
Ulei de masline Ulei de masline
Piper Piper
4 catei catel Usturoi Usturoi
(tocat marunt)
Sare Sare
75 g g Parmezan ras Parmezan ras
75 g g Branza Cheddar Branza Cheddar
75 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
100 g g Branza Emmentaler Branza Emmentaler
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Dovlecei quattro formaggi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(154)

Mod de preparare

Spala bine si taie dovleceii rondele (cu tot cu coaja) de aproximativ 1 cm grosime. Asaza-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Da-i cu ulei, asezoneaza-i cu piper si baga-i la cuptor pentru 5 minute, in cuptorul preincalzit la 200 °C. Dupa cele 5 minute, ii scoti, presari usturoiul tocat marut, ii mai dai cu ulei, asezonezi cu sare si ii mai bagi  5 minute la cuptor.

Intre timp rade emmentalerul si cheddar-ul.

Intr-un bol, pune parmezanul ras, cheddar-ul ras si el, mozzarella rasa, emmentaler-ul si  patrunjelul tocat. Amesteca bine.

Scoti dovleceii de la cuptor si pui pe fiecare dovlecel o lingurita generoasa din amestecul de branzeturi. Dai din nou la cuptor, la 180 °C timp de 10-15 minute sau pana cand branzeturile sunt rumenite usor.

Cand ii scoti din cuptor, mai adaugi putin parmezan daca vrei si ii servesti cu pofta.

Pofta buna!

1 oferte

Mozzarella de bivoliță D.O.P.Mozzarella de bivoliță D.O.P.
Mozzarella de bivoliță D.O.P.
04.07 - 10.07
28,99Lei