
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 cutii cutie | Naut Naut | |
3 linguri lingura | Tahini Tahini | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
5 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 lingurite lingurita | Sare de mare Sare de mare | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
30 g g | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce) | |
30 g g | Chimen Chimen |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHummus
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Desfaceti cutiile de naut si spalati nautul. Apoi il puneti intr-un bol si indepartati cojile de deasupra boabelor de naut. Puneti nautul curatat intr-un bol si adaugati pasta de susan, zeama de lamaie, usturoiul, uleiul si sarea.
Cu ajutorul unui mixer vertical incepeti sa maruntiti totul. Mai puneti zeama de lamaie daca considerate ca mai aveti nevoie, putin cate putin pana ajungeti la consistenta si gustul dorit (trebuie sa aiba o consistenta cremoasa).
Gustati si decorate cu ulei de masline, patrunjel, boia dulce si chimen. Pofta buna!