meriți să fii surprins
Hummus

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

3 cutii cutie Naut Naut
3 linguri lingura Tahini Tahini
1 bucati bucata Lamai Lamaie
4 catei catel Usturoi Usturoi
5 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 lingurite lingurita Sare de mare Sare de mare
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
30 g g Boia de ardei Boia de ardei
(dulce)
30 g g Chimen Chimen

Hummus

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(15)

Mod de preparare

Desfaceti cutiile de naut si spalati nautul. Apoi il puneti intr-un bol si indepartati cojile de deasupra boabelor de naut. Puneti nautul curatat intr-un bol si adaugati pasta de susan, zeama de lamaie, usturoiul, uleiul si sarea.

Cu ajutorul unui mixer vertical incepeti sa maruntiti totul. Mai puneti zeama de lamaie daca considerate ca mai aveti nevoie, putin cate putin pana ajungeti la consistenta si gustul dorit (trebuie sa aiba o consistenta cremoasa).

Gustati si decorate cu ulei de masline, patrunjel, boia dulce si chimen. Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei