meriți să fii surprins
Pate de ton cu capere si masline

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

390 g g Conserva de ton Conserva de ton
100 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
120 g g Unt Unt
50 g g Capere Capere
1 bucati bucata Coaja de lamaie Coaja de lamaie
0,5 bucati bucata Zeama de lamaie Zeama de lamaie
50 g g Masline verzi Masline verzi
(umplute)
20 g g Patrunjel Patrunjel
3 bucati bucata Oua Ou
(fierte)
Sare Sare
Piper Piper
Paine Paine

Pate de ton cu capere si masline

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(106)

Mod de preparare

Pune intr-un castron tonul scurs bine. Apoi, adauga smantana, untul si blenduieste bine pana obtii o pasta cremoasa.

Taie caperele marunt, razuieste coaja unei lamai, stoarce zeama de la o jumatate de lamaie, taie marunt maslinele verzi umplute, la fel si patrunjelul si ouale fierte.

Amesteca toate acestea cu compozitia de ton si asezoneaza cu sare si piper.

Feliaza o paine. Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt si aseaza feliile de paine in tava, apoi asezoneaza-le cu sare si piper, stropeste-le cu putin ulei si da-le la cuptor.

Cand sunt rumenite, scoate-le si serveste cu pateul de ton pregatit.

Pofta buna!

1 oferte

Pătrunjel rădăcinăPătrunjel rădăcină
Pătrunjel rădăcină
28.11 - 04.12
-37%
7,99
4,99Lei