
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPate de ton cu capere si masline
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune intr-un castron tonul scurs bine. Apoi, adauga smantana, untul si blenduieste bine pana obtii o pasta cremoasa.
Taie caperele marunt, razuieste coaja unei lamai, stoarce zeama de la o jumatate de lamaie, taie marunt maslinele verzi umplute, la fel si patrunjelul si ouale fierte.
Amesteca toate acestea cu compozitia de ton si asezoneaza cu sare si piper.
Feliaza o paine. Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt si aseaza feliile de paine in tava, apoi asezoneaza-le cu sare si piper, stropeste-le cu putin ulei si da-le la cuptor.
Cand sunt rumenite, scoate-le si serveste cu pateul de ton pregatit.
Pofta buna!