
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | |
125 g g | Unt Unt | |
1 praf praf | Sare de mare Sare de mare | |
30 ml ml | Apa Apa | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
350 g g | Spanac Spanac | |
125 g g | Bacon Bacon | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
250 g g | Branza Ricotta Branza Ricotta | |
125 g g | Somon afumat Somon afumat | |
1 praf praf | Sare de mare Sare de mare | |
1 praf praf | Piper negru Piper negru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuiche cu spanac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 180°C. Puneti faina intr-un bol. Taiati untul cubulete (untul trebuie sa fie rece, de la frigider) si incorporati-l in faina pana obtineti un aluat nisipos. Asezonati cu sare. Adaugati oul si apa si framantati pana obtineti o coca. Formati din coca o bila, acoperiti-o cu folie de plastic si lasati-o la frigider 20 - 30 minute.
Intre timp, pregatiti umplutura. Puneti putin ulei de masine intr-o tigaie si adaugati spanacul. Caliti-l 1, 2 minute. Apoi il soateti intr-un bol si il lasati deoparte.
Puneti baconul in tigaie si caliti-l pana capata o culoare aurie. Lasati-l si pe el deoparte.
Dupa ce au trecut cele 20 de minute de stat la frigider, scoateti coca, o intindeti si o puneti intr-o tava unsa. Intepati aluatul cu o furculita pentru a nu se umfla. Bagati la cuptor, la 180 ° C la timp de 20 minute sau pana capata o culoare aurie.
Puneti ouale intr-un bol, asezonati cu sare si piper si le bateti cu ajutorul unui tel. Adaugati si ricotta si omogenizati bine totul. Puneti si acest amestec deoparte.
Dupa ce ati scos blatul din cuptor, adaugati frunzele de spanac scurse bine, baconul rumenit, amestecul de oua si ricotta si somonul afumat. Dati din nou la cuptor, la 180°C, timp de 30 minute, pana cand obtineti un preparat auriu. Pofta buna!