
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
6 bucati bucata | Salvie Salvie | |
40 g g | Unt Unt | |
150 g g | Bacon Bacon | |
600 g g | Cotlet de porc Cotlet de porc |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCotlete de porc cu bacon crocant si salvie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga baconul taiat subtire si apoi frunzele de salvie.
2. Se pune carnea in tigaie si se gateste timp de 10 minute, amestecand de mai multe ori.
3. Se adauga sare si piper. Carnea trebuie sa fie moale si rumenita. Gia pronto! Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.