
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Pulpe de curcan
Pulpa de curcan (inferioare ) | |
1 linguri lingura | Amidon Amidon | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
300 g g | Suc de rosii Suc de rosii | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
100 g g | Bacon cubulete Bacon cubulete | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Busuioc
Busuioc (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpa de curcan cu sos rosu
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem carnea cuburi si o amestecam cu sare, piper si amidon.
2. O rumenim la foc iute in ulei, apoi adaugam costita si amestecam 1-2 minute.
3. Adaugam sucul de rosii si usturoiul si amestecam rapid 2 minute, apoi oprim focul si adaugam busuiocul.
4. Daca este nevoie, putem adauga putina apa. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.