meriți să fii surprins
Pulpa de curcan cu sos rosu

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Pulpe de curcan Pulpa de curcan
(inferioare )
1 linguri lingura Amidon Amidon
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
300 g g Suc de rosii Suc de rosii
2 catei catel Usturoi Usturoi
100 g g Bacon cubulete Bacon cubulete
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Busuioc Busuioc
(dupa gust)

Pulpa de curcan cu sos rosu

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(6)

Mod de preparare

1. Taiem carnea cuburi si o amestecam cu sare, piper si amidon.

2. O rumenim la foc iute in ulei, apoi adaugam costita si amestecam 1-2 minute.

3. Adaugam sucul de rosii si usturoiul si amestecam rapid 2 minute, apoi oprim focul si adaugam busuiocul.

4. Daca este nevoie, putem adauga putina apa. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.