meriți să fii surprins
Porc cu lamai

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

600 g g Pulpa de porc Pulpa de porc
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
1 bucati bucata Lamai Lamaie
2 bucati bucata Foi de dafin Foaie de dafin
0,5 lingurite lingurita Curry Curry

Porc cu lamai

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(27)

Mod de preparare

1. Pulpa de porc se taie cubulete si lamaia se stoarce pentru a obtine 2 linguri de zeama.

2. Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge, se adauga carnea amestecata cu curry-ul si se lasa la prajit.

3. Cand este aproape gata, se adauga sare, piperul, frunzele de dafin si sucul de lamaie. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.