
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Pulpa de porc Pulpa de porc | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
300 g g | Ciuperci Ciuperci | |
50 g g | Unt Unt | |
1 lingurite lingurita | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
4 linguri lingura | Smantana 12% Smantana 12% | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpa de porc cu ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Pulpa de porc se taie felii subtiri iar usturoiul se piseaza. Patrunjelul se toaca fin.
2. Se incinge uleiul intr-o tigaie si apoi se pun feliile de carne la prajit. Se rumenesc bine pe ambele parti. Se adauga sarea, piperul si usturoiul. Se adauga ciupercile din conserva, scurse de zeama.
3. Intr-o alta tigaie se topeste untul, se adauga faina si putina apa calduta si se amesteca rapid pana obtinem o crema consistenta. Se adauga smantana si se potriveste de sare si piper.
4. Se toarna sosul de smantana peste carne si se da un clocot. Se decoreaza cu patrunjel.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.