meriți să fii surprins
Piept de porc pe gratar cu salata de fasole rosie

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Piept de porc Piept de porc
400 g g Fasole rosie Fasole rosie
200 g g Iaurt Iaurt
5 catei catel Usturoi Usturoi
Chives Chives
(dupa gust)
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline

Piept de porc pe gratar cu salata de fasole rosie

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(6)

Mod de preparare

Feliile de piept de porc marinate se asaza pe gratar cate 8 minute pe fiecare parte, pana cand sunt patrunse si suculente. Daca se prefera carnea mai bine facuta, feliile pot fi lasate un minut in plus, maximum doua, pe fiecare parte.

Ca garnitura se poate pregati o salata delicioasa de fasole rosie, rapida si simpla. Fasolea din conserva se scurge si se amesteca impreuna cu iaurtul si usturoiul tocat marunt sau presat. Se adauga sare si piper dupa gust precum si chives maruntit si un strop de ulei de masline.

Se poate servi alaturi de pieptul de porc si buna-dispozitie. Pofta mare!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.