
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCotlet haiducesc cu orez si legume
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem toate legumele cuburi mici. Rosiile le pastram pentru cotlet, impreuna cu usturoiul si ardeiul iute, iar celelalte legume le calim in unt. Adaugam sare si piper, orezul si 2 polonice de supa de legume sau de pui. Lasam sa fiarba la foc mic cu un capac.
Intr-o cratita calim usturoiul si ardeiul iute si amestecam cu rosiile. Oprim focul inainte ca rosiile sa inceapa sa se gateasca.
Intr-o tigaie gratar prajim cotletele de porc frecate cu cimbru, sare si piper.
Imediat ce avem totul gata, orezul, cotletul si rosiile cuburi, alegem o tigaie mare care sa incapa in cuptor si punem orezul la baza, deasupra asezam cotletele si peste cotlete sosul de rosii. Acoperim totul cu unt si patrunjel tocat si lasam la cuptor timp de 20 de minute, la 180 grade C.
Servim direct din tigaie alaturi de o bere rece. Pofta buna!