meriți să fii surprins
Cotlet de porc cu sos de branza

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Cotlet de porc Cotlet de porc
300 g g Morcovi Morcov
300 g g Cartofi albi Cartofi albi
300 g g Broccoli Broccoli
200 g g Branza cu mucegai Branza cu mucegai
100 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
50 g g Usturoi Usturoi
120 g g Unt Unt

Cotlet de porc cu sos de branza

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(3)

Mod de preparare

Curatam si taiem legumele cuburi foarte mari, le fierbem separat in apa cu sare, apoi le tragem la tigaie in unt si usturoi tocat marunt.

Cotletele de porc le frigem pe tigaia gratar, timp de 15 minute, intre timp lasam branza cu mucegai sa fiarba cu smantana lichida pana obtinem sosul de branza.

Punem sos peste cotletele de porc si le dam la cuptorul incins la 160 grade C timp de 5 minute.

Servim impreuna cu legume si sos fierbinte.

3 oferte

UntUnt
Unt
22.04 - 28.04
-22%
7,49
5,79Lei
Morcovi cu frunzeMorcovi cu frunze
Morcovi cu frunze
22.04 - 28.04
-33%
8,99
5,99Lei
Smântână  pentru gătitSmântână  pentru gătit
Smântână pentru gătit
25.04 - 28.04
-25%
3,99
2,99Lei