
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Cotlet de porc Cotlet de porc | ||
300 g g | Morcovi Morcov | ||
300 g g | Cartofi albi Cartofi albi | ||
300 g g | Broccoli Broccoli | ||
200 g g | Branza cu mucegai Branza cu mucegai | ||
100 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | ||
50 g g | Usturoi Usturoi | ||
120 g g | Unt Unt |
Cotlet de porc cu sos de branza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
1:00
h
(1)
Mod de preparare
Curatam si taiem legumele cuburi foarte mari, le fierbem separat in apa cu sare, apoi le tragem la tigaie in unt si usturoi tocat marunt.
Cotletele de porc le frigem pe tigaia gratar, timp de 15 minute, intre timp lasam branza cu mucegai sa fiarba cu smantana lichida pana obtinem sosul de branza.
Punem sos peste cotletele de porc si le dam la cuptorul incins la 160 grade C timp de 5 minute.
Servim impreuna cu legume si sos fierbinte.