
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Rata Rata | |
300 g g | Fructe de padure Fructe de padure | |
300 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
250 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (rosu, demidulce ) | |
250 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb, demidulce ) | |
450 g g | Spanac Spanac | |
150 g g | Unt Unt | |
100 g g | Morcovi Morcov | |
150 g g | Zahar Zahar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRata la cuptor cu sos de fructe de padure si spanac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se da rata la cuptor cu vin, ceapa si morcovi. In cuptorul incins la 160 grade C se lasa timp de 4 ore, cu grija ca din cand in cand sa fie stropita rata cu sosul care se obtine in tava.
Spanacul se fierbe 5-10 minute in putina apa, iar apoi se scurge. Ceapa si usturoiul se toaca, se calesc si se amesteca impreuna cu spanacul.
Imediat ce rata este gatita, se scurge si se strecoara sosul obtinut.
Intr-o craticioara se pun zaharul si fructele de padure, se caramelizeaza, apoi se pune sosul obtinut din tava cu rata. Se reduce si se adauga unt la final.
Se serveste fierbinte impreuna cu rata si garnitura de spanac. Pofta buna!