
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulada de porc cu cascaval si masline
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpa de porc se desface pe jumatate si se cresteaza cu cutitul. Se asaza pe un tocator si se bate cu un ciocan de carne, intinzand-o cat mai mult.
Deasupra se presara sare si piper, usturoi tocat, oregano si busuioc uscat,maslinele tocate, cacavalul ras si baconul.
Se ruleaza bine si se leaga cu o sfoara de bucatarie. Se asezoneaza presarand busuioc, oregano, piper si sare. Intr-o tigaie mare se prajesc morcovii, telina si ceapa, taiate in bucati.
Apoi se adauga rulada, prajindu-se pe toate partile. Se muta totul intr-o tava si se acopera cu vinalb, adaugandu-se si patrunjel. Se pune o folie de aluminiu peste tava si se baga la cuptorul preincalzit la 170°C, timp de 3 ore.
Se lasa putin la racit, dupa care se taie si se serveste calda cu o garnitura din mix de legume. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.