
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 kg kg | Pulpa de porc Pulpa de porc | ||
300 g g | Cascaval Cascaval | ||
150 g g | Masline Masline | ||
300 g g | Bacon Bacon | ||
120 g g | Usturoi Usturoi | ||
20 g g | Oregano Oregano | ||
20 g g | Busuioc Busuioc | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
750 ml ml | Vin de masa Vin de masa | ||
300 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
300 g g | Morcovi Morcov | ||
300 g g | Telina Telina | ||
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
1 pachete pachet | Legume la tigaie Legume la tigaie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRulada de porc cu cascaval si masline
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpa de porc se desface pe jumatate si se cresteaza cu cutitul. Se asaza pe un tocator si se bate cu un ciocan de carne, intinzand-o cat mai mult.
Deasupra se presara sare si piper, usturoi tocat, oregano si busuioc uscat,maslinele tocate, cacavalul ras si baconul.
Se ruleaza bine si se leaga cu o sfoara de bucatarie. Se asezoneaza presarand busuioc, oregano, piper si sare. Intr-o tigaie mare se prajesc morcovii, telina si ceapa, taiate in bucati.
Apoi se adauga rulada, prajindu-se pe toate partile. Se muta totul intr-o tava si se acopera cu vinalb, adaugandu-se si patrunjel. Se pune o folie de aluminiu peste tava si se baga la cuptorul preincalzit la 170°C, timp de 3 ore.
Se lasa putin la racit, dupa care se taie si se serveste calda cu o garnitura din mix de legume. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.