meriți să fii surprins
Rulada de porc cu cascaval si masline

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

3 kg kg Pulpa de porc Pulpa de porc
300 g g Cascaval Cascaval
150 g g Masline Masline
300 g g Bacon Bacon
120 g g Usturoi Usturoi
20 g g Oregano Oregano
20 g g Busuioc Busuioc
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
750 ml ml Vin de masa Vin de masa
300 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
300 g g Morcovi Morcov
300 g g Telina Telina
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 pachete pachet Legume la tigaie Legume la tigaie

Rulada de porc cu cascaval si masline

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

3:30 h
(0)

Mod de preparare

Pulpa de porc se desface pe jumatate si se cresteaza cu cutitul. Se asaza pe un tocator si se bate cu un ciocan de carne, intinzand-o cat mai mult.

Deasupra se presara sare si piper, usturoi tocat, oregano si busuioc uscat,maslinele tocate, cacavalul ras si baconul.

Se ruleaza bine si se leaga cu o sfoara de bucatarie. Se asezoneaza presarand busuioc, oregano, piper si sare. Intr-o tigaie mare se prajesc morcovii, telina si ceapa, taiate in bucati.

Apoi se adauga rulada, prajindu-se pe toate partile. Se muta totul intr-o tava si se acopera cu vinalb, adaugandu-se si patrunjel. Se pune o folie de aluminiu peste tava si se baga la cuptorul preincalzit la 170°C, timp de 3 ore.

Se lasa putin la racit, dupa care se taie si se serveste calda cu o garnitura din mix de legume. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.