
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulada de porc cu sos de vin si legume coapte
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Desfaceti pulpa de porc si pregatiti-o de intins. Peste carne intindeti o bucata mare de folie de plastic si bateti pulpa cu un ciocan pentru carne pana cand ajunge la o grosime de cativa centimetri. Folia de plastic va va ajuta sa nu rupeti bucati din carne. Asezati pe toata suprafata pulpei de porc bucatile de bacon, usturoi tocat marunt, sare, piper si cateva ierburi uscate, de preferat oregano, cimbru si busuioc. Rulati carnea si legati cu sfoara de bucatarie. Prajiti intr-o tigaie rulada obtinuta, apoi asezati-o in tava si acoperiti-o cu vin alb. Bagati tava la cuptorul incins la 140 grade C sau foc mic, timp de 2 ore, acoperita cu o folie de aluminiu sau cu un capac.
Dupa 2 ore, asezati si legumele taiate cuburi foarte mari in tava si lasati inca o ora la aceeasi temperatura, apoi ridicati temperatura la 180 grade C pentru ultima jumatate de ora. In total rulada ar trebui gatita in 3 ore si jumatate.
Scoateti rulada si legumele coapte pe un platou, iar sosul obtinut il puteti strecura intr-o craticioara si cu ajutorul unui cub de unt puteti sa legati cel mai interesant sos din cate exista!