meriți să fii surprins
Cotlet de porc cu garnitura de mazare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

600 g g Cotlet de porc Cotlet de porc
151 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
2 catei catel Usturoi Usturoi
50 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb )
150 g g Unt Unt
50 g g Telina Telina
100 g g Praz Praz
250 g g Smantana 20% Smantana 20%
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
400 g g Mazare fina Mazare fina
1 catei catel Usturoi Usturoi
50 g g Unt Unt
150 g g Rosii tocate Rosii tocate

Cotlet de porc cu garnitura de mazare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(57)

Mod de preparare

Se taie cuburi cotletul de porc si se lasa in ulei de masline cat tocam restul legumelor.

Tocam marunt ceapa, telina, prazul si usturoiul. Le calim intr-o cratita cu unt. Cand sunt aproape gata, punem cotletul de porc taiat cuburi si amestecam.

Dupa ce se rumeneste cotletul, punem vin alb si lasam sa fiarba la foc mic, pana ce carnea este fiarta. Adaugam smantana aproape de final, o lasam sa dea in clocot si adaugam o lingura de unt. Va recomand sa o serviti cu o garnitura de legume fierte.

Intr-o cratita se calesc ceapa si usturoiul in unt. Se adauga mazarea sise lasa la fiert, in sos de rosii. Se pune sare si piper dupa gust.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.