
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCotlet de porc cu garnitura de mazare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se taie cuburi cotletul de porc si se lasa in ulei de masline cat tocam restul legumelor.
Tocam marunt ceapa, telina, prazul si usturoiul. Le calim intr-o cratita cu unt. Cand sunt aproape gata, punem cotletul de porc taiat cuburi si amestecam.
Dupa ce se rumeneste cotletul, punem vin alb si lasam sa fiarba la foc mic, pana ce carnea este fiarta. Adaugam smantana aproape de final, o lasam sa dea in clocot si adaugam o lingura de unt. Va recomand sa o serviti cu o garnitura de legume fierte.
Intr-o cratita se calesc ceapa si usturoiul in unt. Se adauga mazarea sise lasa la fiert, in sos de rosii. Se pune sare si piper dupa gust.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.