
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRata la cuptor si salata de sfecla
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Frecati rata cu sare grunjoasa si piper proaspat macinat. Spalati cartofii bine de pamant si asezati-i in tava grupati. Taiati julienne ceapa si puneti-o peste cartofi. Taiati usturoiul in doua pe orizontala si lasati-l in tava.
Puneti rata peste ceapa si cartofi, cu grija sa nu cada de pe patul de cartofi, in felul acesta cartofii se vor gati in grasimea care se scurge de pe rata. Lasati la cuptorul incins la 140 grade C timp de 3 ore.
Dupa 3 ore, stropiti rata cu vinul alb si mai turnati din grasimea din tava cu o lingura, in asa fel incat sa se rehidrateze. Mariti temperatura cuptorului la 180 grade C si lasati inca 20 de minute sa se rumeneasca.
Serviti langa o salata de sfecla cu fileuri de portocala si ulei de masline. Pofta buna!