
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Salata verde Salata verde | |
250 g g | Mazare fina
Mazare fina (congelata) | |
Menta
Menta (proaspata) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (macinat) | ||
1 bucati bucata | Limete Limeta | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
475 g g | Carne de vita Carne de vita | |
1 lingurite lingurita | Unt Unt | |
200 g g | Cartofi wedges Cartofi wedges |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFriptura si cartofi wedges
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti cartofii wedges intr-o tava termorezistenta si pregatiti-i conform instructiunilor de pe ambalaj. Pentru a se prepara foarte bine, scoateti friptura din frigider si lasati-o pana se incalzeste.
Intre timp, decongelati mazarea in apa fiarta cu sare timp de 2 minute. Scurgeti-o si reimprospatati-o sub apa rece, apoi amestecati-o cu salata rupta in bucati (si nu taiata) si cu menta.
Spalati friptura, stergeti-o cu un servet si pregatiti grill-ul. Adaugati friptura pe grill si lasati-o timp de 7 minute pe fiecare parte, pana se gateste. Transferati-o pe o farfurie, adaugati cubuletul de unt si lasati-o timp de 5 minute pentru a se odihni.
Asezonati din nou cu piper (daca va place), taiati-o si serviti cu cartofii wedges. Pofta buna!