meriți să fii surprins
Rulada de porc umpluta cu smochine

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2,5 kg kg Pulpa de porc Pulpa de porc
600 g g Smochine Smochine
2 linguri lingura Miere Miere
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
150 g g Unt Unt
500 g g Orez bob rotund Orez bob rotund
150 g g Migdale Migdale
(fulgi )
2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena

Rulada de porc umpluta cu smochine

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(0)

Mod de preparare

Pentru umplutura de smochine se pun in blender smochinele impreuna cu mierea si ceapa verde.

Pulpa de porc se desface si se aplatizeaza cu ciocanul de carne. Se sareaza si pe centrul carnii se asaza umplutura de smochine. Se ruleaza si se leaga cu sfoara de bucatarie. Se introduce la cuptor la foc mic sau la 140?C, timp de 3 ore.

Cat timp se gateste rulada, se pune la fiert orezul. Dupa ce este fiert, se trage la tigaie in unt cu migdalele tocate.

Dupa ce se rumenesc, se adauga ceapa galbena si apa cat sa acopere ingredientele in tigaie. Se adauga orezul fiert si se soteaza.

Se serveste impreuna cu rulada de porc. Pofta buna!