
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2,5 kg kg | Pulpa de porc Pulpa de porc | |
600 g g | Smochine Smochine | |
2 linguri lingura | Miere Miere | |
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | |
150 g g | Unt Unt | |
500 g g | Orez bob rotund Orez bob rotund | |
150 g g | Migdale
Migdale (fulgi ) | |
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulada de porc umpluta cu smochine
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru umplutura de smochine se pun in blender smochinele impreuna cu mierea si ceapa verde.
Pulpa de porc se desface si se aplatizeaza cu ciocanul de carne. Se sareaza si pe centrul carnii se asaza umplutura de smochine. Se ruleaza si se leaga cu sfoara de bucatarie. Se introduce la cuptor la foc mic sau la 140?C, timp de 3 ore.
Cat timp se gateste rulada, se pune la fiert orezul. Dupa ce este fiert, se trage la tigaie in unt cu migdalele tocate.
Dupa ce se rumenesc, se adauga ceapa galbena si apa cat sa acopere ingredientele in tigaie. Se adauga orezul fiert si se soteaza.
Se serveste impreuna cu rulada de porc. Pofta buna!