
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listIepure la cuptor cu bacon si varza murata calita
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se taie julienne subtire varza murata si se spala cu apa rece intr-o sita. Se amesteca varza cu ceapa tocata julienne, morcovii taiai rondele, prazul tocat, usturoiul tocat marunt, mararul, cimbrul, untul si cubuletele de bacon.
Se aseaza totul intr-o tava si se lasa in mijloc spatiu pentru iepure. Iepurele se curata bine si se maseaza cu sare, piper si ulei de masline. Se aseaza in tava langa varza si se acopera tava cu o folie de aluminiu. Se baga la cuptor la 150° C, timp de doua ore.
Dupa 2 ore se verifica carnea. Daca este gatita, turnam vinul alb peste iepure si mai lasam la cuptor fara folie de aluminiu timp de 20 de minute la 190° C. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.