Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpata de porc cu sunca
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem spata de porc cat mai subtire, pe lungime, indeajuns sa o putem rula inapoi.
2. In interior, pe lungimea bucatii de carne, vom pune un amestec din urmatoarele: jambon taiat marunt, patrunjel tocat marunt, arahide zdrobite, boabele de fenicul si spanacul baby, tocat si el marunt. Asezonam cu sare.
3. Dupa ce am pus amestecul acesta, rulam carnea si o legam cu ata de gatit, strangand bine. Intr-o tigaie bine incinsa prajim rulada de carne in 1-2 linguri de unt, cate 2-3 minute pe fiecare parte.
4. Apoi introducem carnea rumenita in cuptorul preincalzit la 180 °C cu 30 ml de vin alb si apa deasupra, totul acoperit cu folie, timp de aproximativ 40 de minute. Apoi scoatem folia, mai lasam sa se gateasca inca 5-10 minute si stingem focul. Lasam friptura sa se raceasca un pic inainte de a fi servita impreuna cu cartofi sau orice alt mix de legume doriti. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.