meriți să fii surprins
Ciocanele de pui picante

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

12 bucati bucata Pulpe de pui Pulpa de pui
(inferioare )
4 bucati bucata Oua Ou
2 linguri lingura Faina alba de grau Faina alba de grau
10 linguri lingura Pesmet Pesmet
3 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
1 linguri lingura Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
500 ml ml Ulei Ulei
300 g g Iaurt Iaurt
2 catei catel Usturoi Usturoi

Ciocanele de pui picante

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(3)

Mod de preparare

1. Oparim ciocanelele in apa clocotita cu putina sare timp de 20 de minute, apoi le lasam sa se scurga si sa se raceasca.

2. Dupa racire, le condimentam cu sare, boia de ardei dulce si ardei iute tocat marunt, apoi le trecem prin faina, ou batut si pesmet.

3. Repetam operatiunea de panetare, apoi le punem la prajit in ulei incins si le rumenim.

4. Se servesc cu sos de iaurt amestecat cu usturoi pisat. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.