Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Piept de pui Piept de pui | |
20 bucati bucata | Migdale Migdale | |
150 g g | Costita afumata Costita afumata | |
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
200 ml ml | Vin alb Vin alb | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
20 bucati bucata | Prune
Prune (uscate) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulada de pui cu prune uscate si migdale
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem pieptul de pui in felii si batem carnea cu ajutorul ciocanului de snitele pana obtinem grosimea de aproximativ 3 mm, adaugam sare si piper, apoi umplem prunele cu migdale.
2. Punem prunele umplute peste feliile de carne, adaugam costita taiata cubulete si rulam.
3. Impachetam rulourile in folie de aluminiu si le coacem la cuptor la o temperatura de 180 °C timp de 45 de minute.
4. La final adaugam vinul si lasam la cuptor inca 10 minute.
5. Dupa frigere, taiem carnea felii si o servim fierbinte. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.