meriți să fii surprins
Rulada de pui cu prune uscate si migdale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Piept de pui Piept de pui
20 bucati bucata Migdale Migdale
150 g g Costita afumata Costita afumata
3 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
200 ml ml Vin alb Vin alb
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
20 bucati bucata Prune Prune
(uscate)

Rulada de pui cu prune uscate si migdale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(2)

Mod de preparare

1. Taiem pieptul de pui in felii si batem carnea cu ajutorul ciocanului de snitele pana obtinem grosimea de aproximativ 3 mm, adaugam sare si piper, apoi umplem prunele cu migdale.

2. Punem prunele umplute peste feliile de carne, adaugam costita taiata cubulete si rulam.

3. Impachetam rulourile in folie de aluminiu si le coacem la cuptor la o temperatura de 180 °C timp de 45 de minute.

4. La final adaugam vinul si lasam la cuptor inca 10 minute.

5. Dupa frigere, taiem carnea felii si o servim fierbinte. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.