meriți să fii surprins
Piept de pui cu ciuperci si smantana

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Piept de pui Piept de pui
300 g g Ciuperci Ciuperci
500 g g Smantana 20% Smantana 20%
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 linguri lingura Mustar Mustar
15 g g Unt Unt
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper alb Piper alb
(dupa gust)

Piept de pui cu ciuperci si smantana

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(322)

Mod de preparare

1. Taiem puiul julien, il amestecam cu sare si piper si il punem la prajit in ulei la foc iute timp de aproximativ 5 - 6 minute, dupa care adaugam ciupercile, taiate felii, si le calim inca 3 minute.

2. Adaugam smantana si mustarul si amestecam rapid pana da un clocot.

3. La final, adaugam untul si potrivim mancarea de sare si piper. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

2 oferte

SmântânăSmântână
Smântână
25.03 - 31.03
-23%
15,99
12,19Lei
Piept de pui, dezosat, fără pielePiept de pui, dezosat, fără piele
Piept de pui, dezosat, fără piele
28.03 - 31.03
Stoc limitat!*
2,79Lei