meriți să fii surprins
Pui cu bere si speck

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

600 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
(inferioare )
200 g g Speck Speck
2 bucati bucata Ceapa alba Ceapa alba
60 g g Unt Unt
60 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
500 ml ml Bere Bere
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Pui cu bere si speck

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(1)

Mod de preparare

Mai intai incingem intr-o tigaie 30g unt si 30ml ulei de masline, pana untul e topit. Adaugam ceapa taiata julienne si putina sare si le calim pana ceapa este translucida,

Adaugam si sunca speck, taiata fasii si le calim impreuna 3-4 minute, la foc mediu, amestecand des, pana ceapa incepe sa se caramelizeze. Separat, in alta tigaie, punem restul de unt si ulei de masline si prajim pulpele de pui, pe care le condimentam cu sare si piper, pana sunt frumos rumenite pe toate partile.

Punem si pulpele de pui rumenite peste amestecul de ceapa si speck.Turnam deasupra 500ml bere blonda si lasam mancarea sa fiarba la foc mic, 30-35 minute sau pana berea este evaporata de tot.

Abia apoi potrivim la gust de sare si piper, pentru ca speck este o sunca foarte sarata si deci, s-ar putea sa nu mai fie nevoie de sare.Noi am mancat cu varza murata si a fost absolut delicios!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.