
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Pulpe de pui confiate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpele de pui se asezoneaza cu sare si cimbru, apoi se lasa la marinat in frigider timp de o ora. Dupa marinat, se sterg si se asaza intr-o oala si se acopera cu ulei de masline. Le lasam la foc mic timp de 5 ore, avand grija ca uleiul sa nu inceapa sa fiarba deloc si, pentru asta, va recomand sa puneti ceva intre flacara si oala.
Pentru garnitura, intr-o tigaie mai mare, calim in unt un catel de usturoi si adaugam mazarea. Sotam, dupa care adaugam smantana. Lasam sa scada incet pe foc, iar la final aruncam o mana de marar tocat.
Pulpele de pui ar trebui sa fie gata si numai bune de servit imediat!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.