meriți să fii surprins
Pulpe de pui confiate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 kg kg Pulpe de pui Pulpa de pui
2 l l Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
30 g g Cimbru Cimbru
30 g g Sare de mare Sare de mare
300 g g Mazare Mazare
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
50 g g Usturoi Usturoi
250 g g Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
75 g g Unt Unt

Pulpe de pui confiate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

4:00 h
(3)

Mod de preparare

Pulpele de pui se asezoneaza cu sare si cimbru, apoi se lasa la marinat in frigider timp de o ora. Dupa marinat, se sterg si se asaza intr-o oala si se acopera cu ulei de masline. Le lasam la foc mic timp de 5 ore, avand grija ca uleiul sa nu inceapa sa fiarba deloc si, pentru asta, va recomand sa puneti ceva intre flacara si oala.

Pentru garnitura, intr-o tigaie mai mare, calim in unt un catel de usturoi si adaugam mazarea. Sotam, dupa care adaugam smantana. Lasam sa scada incet pe foc, iar la final aruncam o mana de marar tocat.

Pulpele de pui ar trebui sa fie gata si numai bune de servit imediat!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.