
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Pulpe de pui Pulpa de pui | |
2 l l | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
30 g g | Cimbru Cimbru | |
30 g g | Sare de mare Sare de mare | |
300 g g | Mazare Mazare | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
50 g g | Usturoi Usturoi | |
250 g g | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | |
75 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpe de pui confiate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpele de pui se asezoneaza cu sare si cimbru, apoi se lasa la marinat in frigider timp de o ora. Dupa marinat, se sterg si se asaza intr-o oala si se acopera cu ulei de masline. Le lasam la foc mic timp de 5 ore, avand grija ca uleiul sa nu inceapa sa fiarba deloc si, pentru asta, va recomand sa puneti ceva intre flacara si oala.
Pentru garnitura, intr-o tigaie mai mare, calim in unt un catel de usturoi si adaugam mazarea. Sotam, dupa care adaugam smantana. Lasam sa scada incet pe foc, iar la final aruncam o mana de marar tocat.
Pulpele de pui ar trebui sa fie gata si numai bune de servit imediat!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.