
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Aripi de pui Aripi de pui | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
1 linguri lingura | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
25 g g | Unt Unt | |
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 linguri lingura | Otet Otet | |
3 linguri lingura | Pasta de ardei Pasta de ardei | |
1 linguri lingura | Boia de ardei Boia de ardei | |
100 g g | Branza gorgonzola Branza gorgonzola | |
4 linguri lingura | Smantana 20% Smantana 20% | |
2 linguri lingura | Maioneza Maioneza | |
Telina apio
Telina apio (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAripioare Buffalo
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti aripioarele de pui intr-un bol si asezonati-le cu sare si o lingura de ulei. Asezonati-le bine si apoi puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor la 180°C timp de 30 de minute.
Intr-un alt bol adaugati untul topit, usturoiul, otetul, pasta de ardei iute si boiaua de ardei dulce. Omogenizati bine totul si dati bolul la o parte.
Scoateti aripioarele de la cuptor, turnati sosul de ardei peste ele, le amestecati pana le acoperiti bine cu sos si le mai bagati la cuptor la 180°C timp de 10 minute.
Pentru sosul de branza, puneti gorgonzola intr-un bol, adaugati smanatana si maioneza. Amestecati bine totul. Puneti sosul astfel obtinut deoparte.
Scoateti aripioarele alaturi de sosul de branza, telina apio si bucatele de mar (daca va place).
Pofta buna!