Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAripioare Buffalo
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti aripioarele de pui intr-un bol si asezonati-le cu sare si o lingura de ulei. Asezonati-le bine si apoi puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor la 180°C timp de 30 de minute.
Intr-un alt bol adaugati untul topit, usturoiul, otetul, pasta de ardei iute si boiaua de ardei dulce. Omogenizati bine totul si dati bolul la o parte.
Scoateti aripioarele de la cuptor, turnati sosul de ardei peste ele, le amestecati pana le acoperiti bine cu sos si le mai bagati la cuptor la 180°C timp de 10 minute.
Pentru sosul de branza, puneti gorgonzola intr-un bol, adaugati smanatana si maioneza. Amestecati bine totul. Puneti sosul astfel obtinut deoparte.
Scoateti aripioarele alaturi de sosul de branza, telina apio si bucatele de mar (daca va place).
Pofta buna!