meriți să fii surprins
Aripioare Buffalo

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Aripi de pui Aripi de pui
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
1 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
25 g g Unt Unt
1 catei catel Usturoi Usturoi
1 linguri lingura Otet Otet
3 linguri lingura Pasta de ardei Pasta de ardei
1 linguri lingura Boia de ardei Boia de ardei
100 g g Branza gorgonzola Branza gorgonzola
4 linguri lingura Smantana 20% Smantana 20%
2 linguri lingura Maioneza Maioneza
Telina apio Telina apio
(dupa gust)

Aripioare Buffalo

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(3)

Mod de preparare

Puneti aripioarele de pui intr-un bol si asezonati-le cu sare si o lingura de ulei. Asezonati-le bine si apoi puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor la 180° C timp de 30 de minute.

Intr-un alt bol adaugati untul topit, usturoiul, otetul, pasta de ardei iute si boiaua de ardei dulce. Omogenizati bine totul si dati bolul la o parte.

Scoateti aripioarele de la cuptor, turnati sosul de ardei peste ele, le amestecati pana le acoperiti bine cu sos si le mai bagati la cuptor la 180 ° C timp de 10 minute.

Pentru sosul de branza, puneti gorgonzola intr-un bol, adaugati smanatana si maioneza. Amestecati bine totul. Puneti sosul astfel obtinut deoparte.

Scoateti aripioarele alaturi de sosul de branza, telina apio si bucatele de mar (daca va place).