meriți să fii surprins
Snitel in crusta de nuci si rozmarin

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

200 g g Mix nuci Mix nuci
2 ramuri ramura Rozmarin Rozmarin
150 g g Pesmet Pesmet
3 bucati bucata Oua Ou
200 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(650)
500 ml ml Ulei Ulei

Snitel in crusta de nuci si rozmarin

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(0)

Mod de preparare

Intr-un blender punem mix-ul de nuci si frunzele de la cele 2 crengute de rozmarin si amestecam pana sunt maruntite. Amestecam nucile maruntite si pesmetul, condimentam cu sare si piper. Asezam fiecare file de piept de pui intre doua folii elimentare si batem usor cu ciocanul pentru snitele, pana avem o bucata de carne de cca 0.5 cm grosime. Condimentam bine carnea cu sare si piper.

Intr-un bol incapator batem ouale ca pentru omleta, condimentam cu sare si piper.

In alt vas incapator, pregatim faina. Dam fiecare felie de carne prin faina, scuturam excesul, apoi dam carnea prin ou si la final prin amestecul de nuci si pesmet.

Prajim snitelele in ulei incins, pana sunt frumos rumenite pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie de bucatarie, pentru a scurge excesul de ulei. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.