
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Portocale Portocala | |
2 linguri lingura | Otet Otet | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 linguri lingura | Sos de soia Sos de soia | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
2 bucati bucata | Piept de pui Piept de pui | |
250 g g | Iaurt Iaurt | |
2 linguri lingura | Branza de vaca Branza de vaca | |
1 bucati bucata | Castraveti Castravete | |
1 lingurite lingurita | Ghimbir Ghimbir | |
3 lingurite lingurita | Seminte de susan Seminte de susan | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de pui cu sos de soia si portocale
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Amestecati intr-un bol sucul de portocala, otetul, uleiul, sosul de soia, sarea si piperul. Puneti pieptul de pui in marinada. Puneti bolul la frigider timp de 2h.
Apoi, preparati sosul astfel: intr-un bol puneti iaurtul, branza de vaci, castravetele taiat, ghimbirul ras, mixul de seminte, sucul de lamaie si amestecati bine.
Intr-o tigaie, puneti putin ulei de masline si puneti pieptul de pui. Rumeniti-l pe ambele parti. Puneti apoi restul de marinada si reduceti focul.
Serviti puiul cu sosul pregatit, cu sos de soia, cu cateva felioare de portocala si orez ca si garnitura!