meriți să fii surprins
Piept de pui cu sos de soia si portocale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Portocale Portocala
2 linguri lingura Otet Otet
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 linguri lingura Sos de soia Sos de soia
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
2 bucati bucata Piept de pui Piept de pui
250 g g Iaurt Iaurt
2 linguri lingura Branza de vaca Branza de vaca
1 bucati bucata Castraveti Castravete
1 lingurite lingurita Ghimbir Ghimbir
3 lingurite lingurita Seminte de susan Seminte de susan
1 bucati bucata Lamai Lamaie

Piept de pui cu sos de soia si portocale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(62)

Mod de preparare

Amestecati intr-un bol sucul de portocala, otetul, uleiul, sosul de soia, sarea si piperul. Puneti pieptul de pui in marinada. Puneti bolul la frigider timp de 2h.

Apoi, preparati sosul astfel: intr-un bol puneti iaurtul, branza de vaci, castravetele taiat, ghimbirul ras, mixul de seminte, sucul de lamaie si amestecati bine.

Intr-o tigaie, puneti putin ulei de masline si puneti pieptul de pui. Rumeniti-l pe ambele parti. Puneti apoi restul de marinada si reduceti focul.

Serviti puiul cu sosul pregatit, cu sos de soia, cu cateva felioare de portocala si orez ca si garnitura!