
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCiocanele de pui cu sos de whisky
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem cartoful cubulete si il punem la fiert. Cand e aproape gata, fiert ca pentru piure, il scoatem si il lasam sa se raceasca.
2. In alta oala fierbem ciocanelele de pui crestate timp de 10 minute.
3. Cand sunt gata cartofii, ii prajim in 2-3 linguri de ulei impreuna cu baconul taiat fasii si ceapa. Practic ies cartofii nostri taranesti. Ii prajim pana cand devin aurii si ii potrivim de sare.
4. In alta tigaie, in mai mult ulei (10 linguri), prajim ciocanelele de pui trecute prin ou batut, chili si fulgi de porumb zdrobiti. Nu trebuie neaparat sa fie acoperite uniform, ci atat cat sa iasa usor crocante. Le prajim pe toate partile cam 3-4 minute, pana capata o culoare aurie.
5. Intr-un recipent separat amestecam maioneza cu sosul de soia si whisky-ul si obtinem sosul.
6. Servim totul intr-o farfurie decorata cu hartie de copt maro pentru a le da un aer american autentic. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.