meriți să fii surprins
Pui in stil spaniol

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

3 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 lingurite lingurita Otet Otet
2 catei catel Usturoi Usturoi
0,5 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
0,5 lingurite lingurita Chimen Chimen
Sare Sare
500 g g Carne de pui Carne de pui

sos

200 g g Iaurt grecesc Iaurt grecesc
0,5 bucati bucata Lamai Lamaie
(zeama)
0,5 lingurite lingurita Chimen Chimen
0,5 lingurite lingurita Busuioc Busuioc
1 lingurite lingurita Sos iute Sos iute
0,25 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei

Pui in stil spaniol

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(43)

Mod de preparare

Pregatiti o marinada. Intr-un bol, adaugati uleiul de masline, otetul, usturoiul, busuiocul, boiaua de ardei dulce, chimenul si sarea.

Amestecati bine cu ajutorul unui tel. Puneti carnea de pui la marinat. Acoperiti si lasati-o la rece peste noapte sau cel putin 2 ore.

Pentru sos, combinati toate ingredientele intr-un castron. Amestecati si lasati la racit cat este necesar.

Inmuiati frigaruile de lemn in apa timp de 30 de minute (ceea ce impiedica sa prinda in timpul gatitului).

Preincalziti gratarul. Puneti puiul pe gratar. Gatiti carnea de pui timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.

Aranjati frigaruile de pui pe o tava si serviti cu sosul pregatit mai devreme. Pofta buna!