
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 lingurite lingurita | Otet Otet | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
0,5 lingurite lingurita | Boia de ardei Boia de ardei | |
0,5 lingurite lingurita | Chimen Chimen | |
Sare Sare | ||
500 g g | Carne de pui Carne de pui |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPui in stil spaniol
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pregatiti o marinada. Intr-un bol, adaugati uleiul de masline, otetul, usturoiul, busuiocul, boiaua de ardei dulce, chimenul si sarea.
Amestecati bine cu ajutorul unui tel. Puneti carnea de pui la marinat. Acoperiti si lasati-o la rece peste noapte sau cel putin 2 ore.
Pentru sos, combinati toate ingredientele intr-un castron. Amestecati si lasati la racit cat este necesar.
Inmuiati frigaruile de lemn in apa timp de 30 de minute (ceea ce impiedica sa prinda in timpul gatitului).
Preincalziti gratarul. Puneti puiul pe gratar. Gatiti carnea de pui timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Aranjati frigaruile de pui pe o tava si serviti cu sosul pregatit mai devreme. Pofta buna!