meriți să fii surprins
Aripioare de pui invelite cu bacon si sos Bourbon

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

12 bucati bucata Aripi de pui Aripi de pui
12 bucati bucata Bacon Bacon
120 ml ml Ketchup Ketchup
120 ml ml Whisky bourbon Whisky bourbon
1 lingurite lingurita Zahar brun Zahar brun
3 catei catel Usturoi Usturoi
1 lingurite lingurita Mustar Mustar
1 praf praf Piper negru Piper negru

Aripioare de pui invelite cu bacon si sos Bourbon

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(20)

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 220 de grade C. Puneti pe o tava hartie de copt, asezati aripioarele, presarati-le cu piper si inveliti-le in bucatile de bacon. Dati-le la cupror la 220 grade, timp de 50 minute.

Intre timp, pregatititi sosul. Pentru sos, puneti pe foc intr-un vas ketchup-ul, sosul bourbon, zaharul brun, usturoiul, mustarul, piperul si amestecati. Lasati pe foc aproximativ 5 minute pana se dizolva zaharul.

Scoateti aripioarele intr-un bol si turnati jumatate din sos peste ele, iar cealalta jumatate puneti-o intr-un bol din care va puteti servi separat. Pofta buna!