
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
12 bucati bucata | Aripi de pui Aripi de pui | ||
12 bucati bucata | Bacon Bacon | ||
120 ml ml | Ketchup Ketchup | ||
120 ml ml | Whisky bourbon Whisky bourbon | ||
1 lingurite lingurita | Zahar brun Zahar brun | ||
3 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 lingurite lingurita | Mustar Mustar | ||
1 praf praf | Piper negru Piper negru |
Aripioare de pui invelite cu bacon si sos Bourbon
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 220 de grade C. Puneti pe o tava hartie de copt, asezati aripioarele, presarati-le cu piper si inveliti-le in bucatile de bacon. Dati-le la cupror la 220 grade, timp de 50 minute.
Intre timp, pregatititi sosul. Pentru sos, puneti pe foc intr-un vas ketchup-ul, sosul bourbon, zaharul brun, usturoiul, mustarul, piperul si amestecati. Lasati pe foc aproximativ 5 minute pana se dizolva zaharul.
Scoateti aripioarele intr-un bol si turnati jumatate din sos peste ele, iar cealalta jumatate puneti-o intr-un bol din care va puteti servi separat. Pofta buna!