
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAripioare de pui invelite cu bacon si sos Bourbon
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 220 de grade C. Puneti pe o tava hartie de copt, asezati aripioarele, presarati-le cu piper si inveliti-le in bucatile de bacon. Dati-le la cupror la 220 grade, timp de 50 minute.
Intre timp, pregatititi sosul. Pentru sos, puneti pe foc intr-un vas ketchup-ul, sosul bourbon, zaharul brun, usturoiul, mustarul, piperul si amestecati. Lasati pe foc aproximativ 5 minute pana se dizolva zaharul.
Scoateti aripioarele intr-un bol si turnati jumatate din sos peste ele, iar cealalta jumatate puneti-o intr-un bol din care va puteti servi separat. Pofta buna!