meriți să fii surprins
Pulpe de pui crocante, cu sos de iaurt

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

8 bucati bucata Pulpe de pui Pulpa de pui
(superioare)
400 g g Iaurt Iaurt
3 catei catel Usturoi Usturoi
1 lingurite lingurita Zahar Zahar
2 g g Sare de mare Sare de mare
200 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
2 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
1 varfuri varf Cimbru Cimbru
1 varfuri varf Piper negru Piper negru
1 lingurite lingurita Chimen Chimen
450 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline

Pulpe de pui crocante, cu sos de iaurt

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(3)

Mod de preparare

Intr-un bol se amestec fina, boia dulce, chimenul si cimbrul. Pulpele de pui se cresteaza si se dau prin amestecul de faina si condimente. Apoi se prajesc in uleiul incins.

Pentru sos: Usturoiul curatat se taie rondele si se lasa intr-un bol, cu o lingura de zahar si putina sare. Dupa ce a inceput sa se inmoaie se amesteca cu o lingura de ulei de masline si se face mujdei. Se pune iaurtul si se amesteca incet.

Se serveste cu orice granitura, eu va recomand un piureul clasic de cartofi. Pofta mare!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.